Lige nu får du 2 ekstra spilletimer gratis

SØGER DU EN DJ PÅ SJÆLLAND?

Så har vi svaret! Lej en DJ spiller hvert år til hundredevis af fest-arrangementer på hele Sjælland. Uanset hvor på Sjælland din fest skal holdes, sørger vi for en erfaren DJ og medbringer højtalere og lys til dansegulvet. I langt de fleste tilfælde, bor vores DJ’s inden for en radius af 10 kilometer fra festen. Du er derfor sikret en lokalt-bosiddende DJ, som kender til området og har stor erfaring med at spille til lige netop din arrangementtype.

På Sjælland er vores DJs bosiddende i eller nær følgende byer:
(antallet af DJs som er bosiddende i hver by fremgår over by-navnet)

København

Roskilde

Køge

Slagelse

Hørsholm

Hillerød

Holbæk

Næstved

Helsingør

Taastrup

SÆT GANG I DANSEGULVET MED EN DJ TIL FEST PÅ SJÆLLAND

Vi spiller altid dine musikalske favoritter kombineret med de bedste hits fra de seneste 6 årtier. Hvis du gerne vil læse mere vores huskeregler og anbefalinger til din fest, kan du finde din arrangements-type, ved at klikke på en af ikonerne herunder.

lej en dj på sjælland til bryllup

Bryllup

dj sjælland til fødselsdag

Fødselsdag

musik til firmafest på sjælland

Firmafest

dj udlejning på sjælland til sommerfest

Sommerfest

VI MEDBRINGER ALTID DJ SAMT LYD- OG LYSUDSTYR TIL DIN FEST PÅ SJÆLLAND

Når vi ankommer til din fest, medbringer vi alt hvad du skal bruge: Anlæg, højtalere, mixer, DJ-pult, led-lys og/eller stilrent lys. Der er ikke sparret på noget uanset om festen er et bryllup, en fødselsdagsfest, en konfirmation, en firmafest eller reception. Vi skræddersyer en løsning ud fra dine musikalske præferencer og ankommer altid i pænt tøj, velegnet til typen af fest du skal holde. Lej musik til fest på Sjælland her ved at sende os en forespørgsel herunder.

book dj med god musik til fest

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup