Lige nu får du 2 ekstra spilletimer gratis

SØGER DU EN DJ I JYLLAND?

Lej en DJ spiller årligt til hundredevis af bryllups,- fødselsdags,- og firmafester i hele Jylland. Uanset hvor i Jylland du skal holde fest, er vores fremgangsmåde den samme. Vi sørger for en dygtig DJ, og medbringer lys til dansegulvet, højtalere, dj-pult og røgmaskine (hvis ønskes). Du har mulighed for at ønske sange både før- og under festen. Vi spiller nemlig udelukkende dine favoritter. DJ til fest i Jylland? Lej en DJ er dit sikre valg.

I Jylland er vores DJs bosiddende i eller nær følgende byer:
(antallet af DJs som er bosiddende i hver by fremgår over by-navnet)

Aarhus

Aalborg

Esbjerg

Randers

Kolding

Horsens

Vejle

Herning

Silkeborg

Fredericia

Viborg

Holstebro

Sønderborg

Skagen

Flensborg

DJ TIL FEST I JYLLAND? VI SPILLER TIL DET HELE!

Hvilken DJ spiller så til min fest, tænker du nok? Alle vores DJ’s i Jylland har en kundetilfredsheds score på minimum 4 ud af 5, baseret på tidligere kunders vurderinger. Derudover sørger vi altid for at matche DJ’en med dine musikønsker. Vi spiller udelukkende dine favoritter kombineret med de bedste klassiske hits fra 60’erne frem til idag. 

lej en dj i jylland til bryllup

Bryllup

dj jylland til fødselsdag

Fødselsdag

musik til firmafest i jylland

Firmafest

dj udlejning i jylland til sommerfest

Sommerfest

MUSIK UNDER MADEN + DANS OG FEST

Vi plejer normalt at spille festen op under selve middags-delen. Lydniveauet tilpasser vi, så dine gæster roligt kan føre en samtale, uden at blive forstyrret af baggrundsmusikken. Vi skaber en glidende overgang fra middags-delen til den mere fest-orienterede del af arrangementet. Du har mulighed for at ønske numre både før- og under festen. Vi plejer altid at bygge vores musikalske udgangspunkt op efter dine før-festen-ønsker, så du føler dig godt tilpas hele vejen i gennem.

book dj med god musik til fest

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup