DJ TIL BRYLLUP – JERES STORE DAG

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til bryllup

ERFARNE BRYLLUPS DJs – KUNDERNE ELSKER OS!

Lej en DJ byder dig velkommen til vores bryllups-side. Vi ved hvor meget bryllupsfesten betyder. Selvfølgelig for jer, som brud og brudgom, men også for jeres familie, venner og andre deltagende. Dagen bringer mange timer med smukke, rørende og festlige momenter. En DJ til bryllup er et oplagt valg, da en professionel DJ kan skabe de perfekte rammer, til at understøtte den glade atmosfære. Vi binder festen sammen og forstærker de mindeværdige øjeblikke.

NYD FESTEN MED DJ TIL JERES BRYLLUP

Hos Lej en DJ er vi bevidste om det ansvar, der ligger bag, at levere musik til jeres livs største dag. Vi sørger derfor for, at alt spiller, så I får en bryllupsfest udover det sædvanlige. I samspil med jer, udvælger vi den musik som I holder af og som I ønsker skal bølge ud af højtalerne og byde gæsterne op til dans.

DJ bryllup
Bryllups dj i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES BRYLLUP

DJ til bryllup – generelt: Efter at have spillet til mere end 1000 bryllupsfester de seneste år, betragter vi os selv som bryllups specialister. Derfor ved vi også, at der kan være stor forskel på hver enkelt bryllupsfest og i den forbindelse: hvilke detaljer der er vigtige at få styr på inden festen, så jeres bryllupsfest afvikles til perfektion!

Under bryllupsmiddagen: Jeres bryllups DJ ankommer i god tid før det aftalte spille-tidsrum, og sørger for at lyd- og lysudstyr står knivskarpt. Vores placering i lokalet er bestemt ud fra hvad der giver mening i forhold til bordenes opstilling og lokalets form. Vi spiller normalt dinner- og lounge musik under middagen, som understøtter den festlige stemning og samtalen mellem jeres gæster. Vi er naturligvis opmærksomme på lydniveauet samt taler og festlige indslag som måtte forekomme undervejs, og vi agerer som musikalsk trafiklys mellem de forskellige seancer.

Efter bryllupsmiddagen: Når den sidste bid mad har forladt tallerkenen, skal dine gæster have mulighed for at strække benene inden vi glider over til den mere fest orienterede del af bryllupsfesten. Vi sørger for at time brudevalsen i samspil med jer, så I får lov til at danse jeres “livs” dans i romantiske rammer. Efter brudevalsen skruer vi op for volumen, og spiller alle jeres favorit-numre kombineret med de bedste dansegulvs-klassikere.

Din bryllups DJ: Din bryllups DJ er nøje udvalgt ud fra de detaljer som du/I giver os inden festen via en dybdegående dialog på mail og/eller telefon. På selve festdagen tager vi højde for aldersspændet mellem de deltagende gæster, så jeres gæster danser og fester i fællesskab og ikke i separate grupper. I får naturligvis lov til at tale med DJ’en inden jeres bryllupsfest. Her får I mulighed for at gennemgå musik og alle andre væsentlige detaljer, så jeres DJ éntrerer festen velforberedt.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup