Lige nu får du 2 ekstra spilletimer gratis

SØGER DU EN DJ PÅ FYN?

Lej en DJ leverer årligt det musikalske indslag til hundredevis af fest-arrangementer på Fyn. Vi har mange dygtige DJ’s bosiddende på Fyn, og vi spiller bl.a. til bryllupper, fødselsdagsfester, julefrokoster, konfirmationer og meget mere. Vores erfarne DJ’s medbringer alt hvad du skal bruge til festen. Højtalere, lys til dansegulvet og dine yndlingshits. DJ til fest på Fyn? Vi er dit sikre valg.

På Fyn er vores DJs bosiddende i eller nær følgende byer:
(antallet af DJs som er bosiddende i hver by fremgår over by-navnet)

Odense

Svendborg

Nyborg

Middelfart

Faaborg

DJ TIL FEST PÅ FYN? LÆS NÆRMERE OM DIN ARRANGEMENTSTYPE

Efter at have deltaget og afviklet fester siden 2013, er vi bevidste om hvad der fungere til den specifikke arrangements-type. Vi anbefaler dig at læse nærmere om din type af fest, da der flere ting, som du skal være opmærksom på. Du kan finde din arrangements-type ved at klikke dig videre herunder.

lej en dj på fyn til bryllup

Bryllup

dj fyn til fødselsdag

Fødselsdag

musik til firmafest på fyn

Firmafest

dj udlejning på fyn til sommerfest

Sommerfest

VI SPILLER DINE FAVORITTER + DE BEDSTE HITS

Hvilken type musik spiller vi så til din fest? Vi tager altid en god snak inden festen, hvor du har mulighed for at tilkendegive dine musikønsker og hvad du godt kan lide. Vores musikalske indgangsvinkel er nemlig bygget op omkring din musiksmag. Vi spiller normalt de bedste hits fra 60’erne og frem til idag. Det gælder både af danske og udenlandske kunstnere. Husk at du også har mulighed for at ønske numre på selve aftenen.

book dj med god musik til fest

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup