DJ TIL FØDSELSDAG – DIN FEST DAG

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til fødselsdag

ERFARNE FØDSELSDAGS DJs – KUNDERNE ELSKER OS!

Musikken til en fødselsdagsfest kræver en DJ der kan appellere til den rette aldersgruppe, og få dine gæster op af stolene og ud på dansegulvet. Vi sørger altid for at spille de numre der har fulgt dig gennem dit liv. Lige fra ungdoms-klassikere til moderne favoritter, der forbinder fortidens glæder med nutidens. Du kan forvente en DJ der udelukkende leverer musik efter dine ønsker, og som har dig og dine gæster i centrum.

NYD FESTEN MED DJ TIL DIN FØDSELSDAG

Efter at have spillet til mere end 500 fødselsdagsfester, er vi bevidste omkring, hvor vigtig musikken er til festen. Derfor tager vi altid en god snak inden festen, så vi kan gennemgå alle vigtige detaljer til din fest. Det er nemlig vigtigt at vi ankommer velforberedt på din festdag.

DJ fødselsdag
Fødselsdags dj i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL DIN FØDSELSDAG

Under middagen: Vi plejer at spille nogle gode klassikere + lounge musik under middagen i et passende lydniveau, så I frit kan tale sammen uden at blive forstyrret af baggrundsmusikken. Vi har naturligvis også medbragt diverse fødselsdagssange, som vi spiller undervejs (hvis ønskes).

Efter middagen: Efter at middagen har set sin afslutning, arbejder vi langsomt hen mod den mere fest orienterede del af fødselsdagsfesten. Din DJ afkoder stemningen undervejs, og giver plads til at du og dine gæster har mulighed for at strække benene, inden vi åbner op for dine favoritnumre og festlige dansegulvs-klassikere. Vi tager løbende imod ønsker, og bygger hele vores musikalske tilgang op omkring hvad der fungerer godt for dig og dine gæster. Vi tager naturligvis også hensyn til de gæster der hellere vil sidde og hyggesnakke ved bordene, og sørger for, at musikken ikke overdøver samtalen.

DJ til fødselsdag – musikønsker: Vi plejer traditionelt set at spille velkendte klassikere der har fulgt dig gennem livet, og som har haft stor betydning for dig og dine gæster. Derudover spiller vi de bedste danske og udenlandske hits fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne og frem til idag. Husk at du/I naturligvis har mulighed for at ønske numre både før og under festen. Vi spiller nemlig udelukkende de hits, som I godt kunne tænke jer at høre.

DJ til fødselsdag – udstyr: Vi medbringer lyd-og lysudstyr (DJ-pult, højtalere og lyseffekter), som matcher lokalets størrelse og antallet af gæster til festen. Det er nemlig meget vigtigt, at lyden formår at indkapsle lokalets form og størrelse, så lyden ikke drukner- men er klar og tydelig uanset tidspunktet på festdagen. Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr. Blandt andet røgmaskine, diskokugle, ekstra lyseffekter med mere.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup