MØD HOLDET BAG LEJ EN DJ

Dansk DJ virksomhed siden 2013

Lej en DJ ApS er en landsdækkende DJ virksomhed, som årligt leverer det musikalske indslag til mere end 1000 arrangementer i hele Danmark. Virksomheden blev stiftet i 2013 og har siden begyndelsen oplevet konstant fremgang og stigende efterspørgsel fra både private, det offentlige og virksomheder, der mangler musik til deres kommende arrangement.

Vi har siden begyndelsen haft stort fokus på at skabe tryghed i en branche, som til tider kan virke meget uoverskuelig som kunde. Ved at kombinere sublim kundeservice med fantastisk dygtige og kvalitetstemplede DJ’s, har vi formået at skabe en virksomhed der sikrer en pålidelig leverance af musik med høj kundetilfredshed. En af vores vigtigste opgaver er at fjerne tilfældigheder og sørge for at skabe de optimale rammer inden arrangementet, så afviklingen af festen foregår nøjagtigt som planlagt og i din ånd.

Vi stræber dagligt efter at videreudvikle Lej en DJ med henblik på at optimere og perfektionere kundeoplevelsen, forbedre og styrke vores DJ’s kompetencer samt at gøre dét at leje en DJ til det førende musikalske indslag til alle fest-arrangementer i hele Danmark.

Lej en DJ har sit administrative hovedkontor i København og vores mange dygtige DJ’s er bosiddende i hele landet. Hovedkontoret består idag af 6 erfarne medarbejdere, som dagligt sidder klar til at bearbejde alle henvendelser og kunderelaterede spørgsmål. Når du kontakter Lej en DJ vil du i første omgang komme i kontakt med hovedkontoret, som hjælper dig med at sammensætte den helt rette løsning og senere i forløbet vil du have dialog med din personligt udvalgte DJ.

MØD PERSONALET HOS LEJ EN DJ

Asbjørn W. Nonboe

Planlægning & B2B ansvarlig
E-mail: an@lej-en-dj.dk

Monique Frederiksen(Barsel)

Planlægning & Kvalitetssikring
E-mail: mf@lej-en-dj.dk

Johannes Odgaard

Planlægning & Administration
E-mail: jo@lej-en-dj.dk

Bitten Anker Petersen

Partnerskaber & HR
E-mail: kontakt@lej-en-dj.dk

Marianne Weile

Administration
E-mail: kontakt@lej-en-dj.dk

DJ Kristian B.

Spiller på hele Sjælland.

DJ Kristoffer R.

Tekst på vej…

DJ Villads P.

Tekst på vej…

Billede på vej.

Tekst på vej…

Billede på vej.

Tekst på vej…

Billede på vej.

Tekst på vej…

Billede på vej.

Tekst på vej…

DERUDOVER ER VI MERE END 100 DJs

book dj med god musik til fest

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup