Lige nu får du 2 ekstra spilletimer gratis

DJ TIL FIRMAFEST – MED LEJ EN DJ

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til firmafest

ERFARNE FIRMAFEST DJs – VI SØRGER FOR ALT!

Efter at have spillet til flere end 500 firmafester de seneste år, har vi erfaret at der kan være være stor forskel på firmaarrangementer. Både i størrelse (deltagerantal), type af firmafest (årsfest, afdelingsfest mm.) og forløbet på dagen (med eller uden spisning). Vi tager altid højde for dine præferencer inden festen, og sørger for at din DJ er rustet til den type af firmafest, som du har i tankerne. Med andre ord: Vi er opmærksomme på alle detaljer.

MUSIK OG DJ DER SKABER SAMMENHOLD

Vi ved hvor vigtig firmafesten kan være for sammenholdet på en arbejdsplads. Derfor er vi meget opmærksomme på, at musikken skal agere som bindeled mellem jeres kollegaer og understøtte det gode fællesskab, som I har på jeres arbejdsplads.

DJ firmafest
firmafest djs i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES FIRMAFEST

På selve festdagen: Essensen af DJ’ens arbejde er, at sørge for at musikken understøtter den stemning, som du ønsker at skabe på dagen. Vi sørger for at dine kollegaer føler sig godt tilpas og får en sublim fest. Vi er bevidste om at der muligvis er bred aldersforskel blandt jeres kollegaer, hvilket forpligter i forhold til den musikalske variation men især i forbindelse med at finde fælles musikalsk fodslag. Vi afkoder løbende stemningen til festen og sørger for at spille de bedste klassikere, der forbinder generationerne, så alle deltagende fester i fællesskab og ikke i separate grupper.

Musik og tema: For at opnå den bedst mulige, musikalske indgangsvinkel til jeres firmafest, er det vigtigt at få en god snak inden festen med DJ’en. Vi plejer normalt at spille en god blanding af de bedste hits fra 60’erne og frem til idag, men hvis vi skal have fokus på nogle specielle årtier eller genrer, er det værd at nævne i telefonen. Ydermere er der naturligvis mulighed for at bygge det musikalske udgangspunkt op omkring et tema, hvis I eksempelvis overvejer at holde en 80’er eller 90’er fest. Vi sørger altid for at tilpasse både udstyr, musik og påklædning efter jeres tematiske tilgang. Det giver nemlig den bedste oplevelse hvis alt er gennemført og tilrettelagt.

Din DJ til firmafest: Din DJ er håndplukket ud fra dine præferencer inden festen og har en kundetilfredsheds score på minimum 4,0 ud af 5. Kundetilfredsheds scoren er baseret på tidligere kunders vurdering af DJ’en. På den måde sørger vi for, at din udvalgte DJ lever op til dine krav og ønsker.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup