DJ TIL SOMMERFEST – DEN VARME LYD

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til sommerfest

SOL & MUSIK – EN STRÅLENDE KOMBINATION

Erfaringsmæssigt kan der være stor forskel på hvilken type sommerfest man skal holde. Vi har mulighed for at vinkle din sommerfest alt efter om du skal holde en Mallorca fest, en havefest i hjemlige omgivelser eller en firma-sommerfest for dine kollegaer. Vi sørger altid for at tage en god snak om alle detaljerne, og imødekommer dine præferencer på bedst mulig vis. Vi tager altid den musikalske temperatur, både før- og under festen, så musikken er tilpasset tidspunktet på dagen og stemningen undervejs.

SOMMERFEST MED DJ? CHILL OG FEST

Vi sørger for at medbringe alt hvad du skal bruge af lyd- og lysudstyr til sommerfesten. Dette inkluderer både højtalere, pult og lyseffekter. Det eneste du skal gøre er at nyde den bagende sol, de kølige drikkevarer og de deltagendes varme selskab.

DJ sommerfest
sommerfest djs i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES SOMMERFEST

Ankomst: Uanset om vi skal placeres udenfor i et telt eller i et selskabslokale, ankommer vi i god tid inden starttidspunktet og sætter lyd og lysudstyr op på den valgte position. Vi medbringer altid sommerhumør, solskin og en frisk sommer-påklædning, som passer ind i rammerne til jeres sommerfest.

Under og efter spisning: Din DJ har både mulighed for at spille under- og/eller efter middagen. Vi spiller typisk de varmeste sommerhits + traditionelle klassikere, så DJ’en, i synergi med dine gæster, indkapsler sommerstemningen på bedst mulig vis. I takt med at de kølige sommer cocktails og øl glider ned, tager vi temperaturen og finjusterer tonerne ud fra stemning og tidspunkt på dagen.

Musik og ønsker: Hvis du (eller dine gæster) skulle have nogle musikønsker før eller under festen, er der naturligvis mulighed for at sende ønskerne vores vej. Vi kan også sagtens tage teten, hvis du ønsker at vi skal bære den musikalske taktstok under festen. Vi er nemlig specialister i at afkode dine gæsters musikalske favoritter og finjustere tonerne derefter. Normalt spiller vi de bedste sommerhits fra de senest 4-5 årtier krydret med jeres favorit-klassikere.

Din DJ til sommerfest: Din DJ er nøje udvalgt efter dine/jeres musikalske præferencer og typen af sommerfest, som I skal holde. Derudover har din DJ en kundetilfredsheds score på minimum 4,0 ud af 5, baseret på tidligere kunders vurdering. Vi fjerner tilfældigheder og sørger for den bedst egnede DJ til lige netop din fest.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup