SØGER DU EN DJ I ODENSE?

Lej en DJ spiller hvert år til til et hav af fødselsdage, bryllupsfester, julefrokoster og konfirmationer i Odense. Vi sørger for alt hvad du skal bruge. En erfaren, kvalitetsstemplet DJ med med lyd- og lysudstyr. Vi medbringer højtalere, lys til dansegulvet og sørger for at musikken spiller til din fest. Uanset om festen skal holdes i det centrale Odense, Dalum, Tarup eller i Skibhuskvarteret, kan vi klare opgaven. 

MUSIK TIL FEST I ODENSE? LEJ EN DJ HAR SVARET!

DJ’en der spiller til din fest, er primært udvalgt efter dine før-festen ønsker og din arrangementtype. Derfor har vi valgt at beskrive hver enkelt arrangement-type ud fra tidligere erfaring, og ud fra hvad der er vigtigt at vide, inden du bestiller gennem os. Derfor anbefaler vi dig, at læse mere om din arrangementtype, ved at klikke på en af ikonerne herunder.

lej en dj i Odense til bryllup

Bryllup

dj Odense til fødselsdag

Fødselsdag

musik til firmafest i Odense

Firmafest

dj udlejning i Odense til sommerfest

Sommerfest

VILD MED MUSIK? VI SPILLER DE BEDSTE HITS!

Odense har altid været en af landets fineste repræsentanter, når det gælder musik og kultur. Vi bidrager til den odenseanske musiktradition ved at bringe musikken til din fest. Vi spiller typisk de bedste klassiske hits fra 60’erne- og frem til idag. Vores musikalske indgangsvinkel er altid bygget op omkring dine før-festen ønsker. Vi er nemlig sat i verden for at hylde dine yndlingsnumre og favoritter. Derfor kan du både ønske numre før- og under festen.

book dj med god musik til fest

SKAL VI SENDE DIG ET TILBUD?

DJ til bryllup