SØGER DU EN DJ I KØBENHAVN?

Der er nærmest ikke nogen afkrog, hvor Lej en DJ ikke har spillet i Købehavn. Vi spiller hvert år til hundredevis af fest-arrangementer i hovedstaden. Udover en erfaren DJ, medbringer vi højtalere, mixerpult, lys-effekter til dansegulvet og godt humør. Vi sørger for at tage en god snak inden festen, så vi ankommer velforberedt til din fest. Husk at vi spiller hele året rundt og har DJ’s i forskellige kategorier og aldersgrupper. Lej en DJ er dit sikre valg!

MUSIK TIL FEST I KØBENHAVN? LEJ EN DJ HAR SVARET!

Vi spiller til alle typer af fest-arrangementer. Uanset om du skal holde et bryllup, en fødselsdags- eller firmafest, har vi løsning til dig. Både DJ’en og det medbragte udstyr er sammensat efter din arrangementtype og de ønsker du måtte have inden festen. Du kan læse mere om de forskellige arrangementtyper, ved at klikke herunder.

lej en dj i København til bryllup

Bryllup

dj København til fødselsdag

Fødselsdag

musik til firmafest i København

Firmafest

dj udlejning i København til sommerfest

Sommerfest

VI SPILLER UDELUKKENDE DINE MUSIKØNSKER !

Uanset om festen afholdes i Valby, Hellerup, eller på Vesterbro, har vi den rette DJ klar til dig. Vores vigtigste opgave er, at sørge for at musikken vi spiller er tilpasset dine ønsker. Derfor tager vi en god snak inden festen, hvor du har mulighed for tilkendegive dine musikalske præferencer. Du og dine gæster har naturligvis også mulighed for at ønske sange under festen. Vi spiller normalt en god blanding af de bedste hits fra 60’erne og frem til idag.

book dj med god musik til fest

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup