SØGER DU EN DJ I AARHUS?

Lej en DJ spiller årligt til mere end 100 festarrangementer i Aarhus, og vi har mere end 10 DJ’s bosiddende i Smilets By. Hvis du skal bruge musik til festen, sørger vi for det hele. En professionel DJ med højtalere, lys til dansegulvet og et fyldt dansegulv. Vi matcher din fest med en DJ, der formår at spille de numre som du og dine gæster sætter pris på.

MUSIK TIL FEST I AARHUS? LEJ EN DJ HAR SVARET!

For at imødekomme dine ønsker for musik, DJ og udstyr på bedst muligt vis, anbefaler vi dig at finde din arrangementtype. Her kan du læse mere om, hvordan vi plejer at gribe tingene an, og hvad vi anbefaler dig at være opmærksom på inden festen. Vi forbereder os nemlig specifik til hver enkelt arrangement, da alle fester er forskellige.

lej en dj i Aarhus til bryllup

Bryllup

dj Aarhus til fødselsdag

Fødselsdag

musik til firmafest i Aarhus

Firmafest

dj udlejning i Aarhus til sommerfest

Sommerfest

VI SPILLER DINE FAVORITTER – I HELE AARHUS!

Vi har spillet alle steder i Aarhus. Lige fra Branbrand og Højbjerg til Mollerup og Latinerkvarteret. Vi spiller normalt de bedste hits fra de seneste 5 årtier kombineret med nutidens favoritter. Vi tager altid mod ønsker både før- og under festen. Hvis du skulle have en playliste med dine yndlingsnumre, har du også mulighed for at sende disse inden festen..

book dj med god musik til fest

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup