SØGER DU EN DJ I AALBORG?

Skal du holde en 50 års fødselsdag, et bryllup eller en julefrokost? Og har du brug for et musikalsk indslag, som giver dine gæster lyst til at danse hele aftenen? Lej en DJ har svaret! Vi spiller hvert år til et hav af fester i Aalborg. Fra Skalborg til Gug! Vi medbringer alt hvad der skal bruges af lyd- og lysudstyr. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde festen med dine venner, familie eller kollager og lade os sørge for resten.

MUSIK TIL FEST I AALBORG? LEJ EN DJ HAR SVARET!

Når du kontakter os, er det vigtigt for os at vide, hvilken type fest du skal holde? Vi skræddersyer nemlig en løsning efter din arrangement-type, gæsteantallet, lokalets størrelse og dine musikønsker. Festarrangementer er nemlig vidt forskellige. Find din arrangementtype herunder.

lej en dj i Aalborg til bryllup

Bryllup

dj Aalborg til fødselsdag

Fødselsdag

musik til firmafest i Aalborg

Firmafest

dj udlejning i Aalborg til sommerfest

Sommerfest

VILD MED MUSIK? VI SPILLER DE BEDSTE HITS!

Ligesom Aalborg by’s motto er: Vild med verden, er Lej en DJ vilde med fest og musik. Derfor håber vi på, at vi får lov til at spille dine yndlingshits i festlige rammer. Vi spiller traditionelt de bedste danske og udenlandske klassikere fra de seneste 5-6 årtier. Vores musikalske udgangspunkt, er bygget op om dine ønsker og favoritter, som vi gennemgår inden festen. Du har også mulighed for at prikke DJ’en på skulderen under festen, og ønske sange på dagen.

book dj med god musik til fest

SKAL VI SENDE DIG ET TILBUD?

DJ til bryllup