DJ & SAXOFONIST – EN MINDEVÆRDIG OPLEVELSE

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

saxofonist og dj til fest

DJ + SAXOFONIST = EN GYLDEN DUO!

Vi oplever stor interesse for at kombinere de levende toner fra saxofonistens gyldne blæser med de skarpe lydbølger fra DJ’ens højtalere. Derfor tilbyder vi muligheden for at sende en dygtig DJ og saxofonist ud til dit kommende festarrangement. Som udgangspunkt kan de 2 musikanter forbindes til alle typer af arrangementer, men går især godt i spænd til bryllupsfesten eller receptionen. Du kan læse meget mere om denne dynamiske duo længere nede på denne side.

VI MEDBRINGER ALT – DU KAN LÆNE DIG TILBAGE

Vi medbringer alt hvad du skal bruge af lyd- og lysudstyr til din fest. Vores løsning inkluderer lys effekter, mixerpult og højtalere til DJ’en samt en saxofon til saxofonisten. Læn dig tilbage og nyd den musikalske underholdning i godt selskab blandt venner, familie og kollegaer.

saxofonist og dj til fest
lej en saxofonist

LÆS MERE OM DJ & SAXOFONIST TIL FESTEN

Hvordan fungerer samspillet mellem DJ og saxofonist?: Når vores DJ og saxofonist spiller sammen, plejer vi at forberede et godt “set”, så synergien mellem DJ’en og saxofonisten er skarp. Den interne forståelse er nemlig en vigtig komponent, hvis indslaget skal udføres optimalt. Normalt plejer vi at ligge indslaget efter middagen, når festen er på vej opad, hvor det virkelig kan have sin effekt på stemningen blandt gæsterne. Saxofonisten har også mulighed for at spille solo inden DJ’en, som et behageligt indslag under enten middags-delen eller til en mere receptions lignende sekvens under dit arrangementet.

Hvilke numre spiller DJ og saxofonist?: Vi plejer typisk at spille klassiske hits, hvor saxofonen (som musikinstrument) har en vigtig rolle, og som kan understøttes og forstærkes af saxofonisten på dagen. Det kan dog også være hits hvor en ledende guitar, blæser eller andet instrument sætter dagsordenen for sangen. Vi tager gerne imod forespørgsler inden festen, hvis du skulle have nogle ønsker til sange, som du gerne vil have spillet på festdagen.

Hvorfor bestille en DJ og saxofonist?: En DJ og saxofonist er et ekstremt godt makkerpar, da du får det bedste fra begge verdener. Du får dine yndlings hits serveret som du kender dem fra en dygtig DJ, men med et stemnings skabende twist fra saxofonisten, der fremmer musikken og giver nærvær til den musikalske sammensætning.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup