DJ & PIANIST – TIL MIDDAG OG FEST

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

pianist og dj til fest

PIANIST + DJ = EN DYNAMISK DUO TIL FEST

Hos Lej en DJ har du mulighed for at leje en kvalitetsstemplet DJ kombineret med en erfaren pianist. En DJ og en pianist er et godt makkerpar, hvis du skal bruge afslappet dinner-musik under middagen, men samtidig gerne vil have tempo, volume og fleksibilitet til den mere fest orienterede del af festen. Et perfekt valg til bryllupsfest, fødselsdag eller reception. Læs mere om DJ’en og pianistens rolle længere nede på denne side.

LEVENDE MUSIK I FESTLIGE RAMMER

Vi sørger for at både DJ og pianist er kvalitetsstemplet. Via vores interne ratingsystem sikrer vi, at din DJ har en kundetilfreds score på minimum 4,0 ud af 5. Derudover har både DJ og pianist minimum 5 års erfaring. Du er derfor altid i trygge hænder hos Lej en DJ.

pianist og dj til fest
lej en pianist

LÆS MERE OM DJ & PIANIST TIL FESTEN

Hvad er pianistens rolle: Når du bestiller en pianist og DJ i en samlet pakke, er rollerne både adskilt, men også forbundet via den glidende overgang fra middags-spisningen til den mere fest-orienterede del af arrangementet. Pianistens rolle er, at supplerer den gode stemning under middagen ved at spille kendte klassikere i et roligt, behageligt tempo, så tonerne fra tangenterne underbygger samtalen blandt jeres gæster undervejs. Du får naturligvis mulighed for at tale med pianisten inden festen, så I kan gennemgå det musikalske repetoir, og/eller hvis du skulle have nogle specifikke ønsker til pianisten.

Hvad er DJ’ens rolle: Efter pianisten har forladt klaverbænken, står DJ’en klar til at overtage den musikalske taktstok. Lige så snart dine gæster har fået strukket benene og maden har lagt sig, spiller vi det bedste klassiske hits fra de seneste 4-5 årtier kombineret med dine musikønsker.

Udstyr og opsætning: Pianisten ankommer i god tid inden middagen og medbringer flygel/klaver med mindre at din fest-lokation kan stille et klaver til rådighed. Din DJ ankommer enten 30 minutter før det aftalte spille-tidsrum, eller før gæsterne kommer, og opsætter lyd- og lysudstyr i ro og mag, så det står klar til at DJ’en overlapper dér hvor pianisten slap.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup