DJ TIL VOKSENFEST – MUSIK EFTER DINE ØNSKER

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til voksenfest

ERFARNE VOKSEN DJs – TILPASSET DIN FEST

Lej en DJ spiller årligt til mere end 500 voksenfester i hele landet. Vi ved hvor meget musikken betyder, hvis man skal holde en mindeværdig fest. Derfor sørger vi altid for at gennemgå alle dine ønsker inden festen, da der kan være stor forskel på, hvilken type fest som du skal holde. Vær opmærksom på, at du under “vælg din fest” finder en masse andre arrangementstyper, som også kan kategoriseres som voksenfest. Hvis din fest har en specifik tematik, kan du finde din type fest dér. Hvis ikke, er du mere end velkommen til at læse mere herunder.

VI SPILLER UDELUKKENDE DINE FAVORITTER!

Du har mulighed for at ønske numre både før og under festen. Vores filosofi er, at vi udelukkende leverer den musik, som du/I gerne vil høre. Vi er nemlig sat i verden for at hylde de kunstnere og numre som du elsker og holder af.

DJ voksenfest
voksenfest djs i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES VOKSENFEST

DJ: Selvom det kan lyde banalt, er det vigtigt at understrege at vi kun sender nogle af vores mest erfarne DJ’s ud til voksen fester. Det kræver nemlig en bred musikalsk indsigt og erfaring at sørge for at dansegulvet er fyldt hele vejen igennem til en voksenfest. Du får naturligvis mulighed for at tale med din DJ inden festen, så I kan gennemgå alle vigtige detaljer.

Lyd- og lys: Vi medbringer altid højtalere, mixerpult og lys til dansegulvet. Hvis du ikke nødvendigvis har brug for et stort og livligt lysshow, sørger vi i stedet for at medbringe en stilren lysopsætning, så vi ikke “overdøver” lokalet med kulørte lamper.

Festen + tema: Hvis festen har et specifikt tema eller afholdes i en speciel anledning, plejer vi at tage højde for dette inden vi ankommer på dagen. Hvis du eksempelvis afholder en 80’er fest, sørger vi for at medbringe det rette discolys og klargør de bedste hits fra netop 80’erne. Hvis du eksempelvis skal holde en reunion fest for din skole eller gymnasieklasse, plejer vi at være opmærksomme, ved at forberede den musik som indkapslede jeres tid sammen dengang. 

Forløb på en aften: Start og sluttidspunktet er i sidste ende helt op til dig. Hvis I skal spise undervejs, anbefaler vi at levere musikken under maden og efterfølgende til dans. Dette plejer at give en fin glidende overgang, hvor din DJ under maden, finder kemien mellem dine gæster og musikken. Efter maden plejer vi at slippe tøjlerne løs og inviterer gæsterne op på dansegulvet med de bedste klassiske dansehits fra de seneste 5-6 årtier.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup