DJ TIL VOGNTUR – JERES STORE DAG

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til vogntur

SKAL I BRUGE DJ TIL VOGNTUREN? VI HAR SVARET!

Når I lejer en DJ til vogntur, er I sikret en uforglemmelig oplevelse på en af de største dage i jeres liv. De fleste af Lej en DJ’s medarbejdere har selv stået på vognen, og ved derfor hvor ekstrem vigtig musikken er på denne smukke festdag. De udvalgte musiknumre der spilles på dagen, vil i fremtiden blive forbundet med en lykkefølelse og en gylden tid med herlige klassekammerater. Vi tager gerne ansvaret for, at spille de numre der bedst muligt indkapsler denne store dag.

UDVALGT DJ TIL JERES AFSKEDSSALUT

Vi sørger for at udvælge den bedste DJ til netop jeres vogntur. Udover at DJ’en har en kundetilfredsheds score på minimum 4,0 ud af 5, er jeres DJ også håndplukket ud fra de ønsker I måtte have inden festdagen.

DJ vogntur
djs til vognturer

LÆS MERE OM DJ TIL JERES VOGNTUR

Vognen og udstyr: Vi sørger for at medbringe alt tænkeligt lydudstyr på vognen. Vi fastmonterer højtalere og DJ-pult og placerer os lige bagved jeres chauffør. Vi sikrer os samtidigt, at udstyret fylder så lidt som muligt, så I har mulighed for at feste og danse i vognen, mens højtalerne brager klassiske numre ud til jeres klassekammerater.

Musik og playliste: Vi anbefaler at jeres gymnasieklasse i fællesskab, udarbejder en playliste med en masse ønsker som I sender til os på forhånd. Så opbygger vi nemlig det perfekte musikalske setup kombineret med de sange, som vi mener komplimentere jeres ønsker godt.

Vogntur generelt: Når I ankommer til de forskellige pit-stops hos jeres respektive familier, sørger vi for at holde tidsplanen, ved at spille et aftalt nummer (I bestemmer hvilket nummer) der signalerer, at det er tid til at drage videre mod næste destination. Når I vender tilbage til vognen efter hvert pitstop, affyrer vi de tungeste musikalske skyts, så tempoet og intensiteten fastholdes over hele dagen. Vi har også mulighed for at spille til afslutningsfesten på endedestinationen, når jeres vogntur når sidste stop. Vi bærer nemt udstyret ind og afslutter jeres sidste gymnasie minutter i en stor lykkerus.

Sikkerhed: Vi er naturligvis nødsaget til at sikre at hele turen foregår under ordnede forhold, og at sikkerheden er på plads fra start til slut. Derfor er vi også i kontakt med chaufføren undervejs, og agerer som chaufførens forlængede arm på selve dagen. Vi er derfor nødt til at tage vores forholdsregler undervejs, hvis der kommer lidt for meget fart på. Det er naturligvis ikke ensbetydende med at I skal skrue ned for energien- Tværtimod!

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup