DJ TIL UNIVERSITETSFEST – MED LEJ EN DJ

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til universitetsfest

VELFORBEREDT DJ – MUSIK TIL UNIVERSITETSFESTEN

Lej en DJ spiller hvert år til et hav af universitetsfester i hele landet. En DJ til universitetsfest kan give en mindeværdig oplevelse, hvis musikken udfoldes i de rigtige rammer og DJ’en ankommer velforberedt. Derfor anbefaler vi altid at du og DJ’en går i tæt sparring op til festen, så I kan få vendt musikønsker, udstyr og andre vigtige detaljer.

KVALITETSSTEMPLET DJ TIL UG

Alle vores DJ’s har en kundetilfredsheds score på 4,0 ud af 5. Scoren er defineret ud fra tidligere kunders bedømmelse af DJ’en. Derudover sørger vi for, at DJ’en der spiller til jeres fest er håndplukket ud fra jeres ønsker op til festen.

DJ universitetsfest
djs til universitetsfester i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES UNIVERSITETSFEST

Tema til universitetsfesten: Vores udgangspunkt er altid at skræddersy vores musikalske indgangsvinkel efter jeres forventninger og tematiske tilgang til festen. Hvis I eksempelvis skal holde en dimissions-, semester- eller årsfest forbereder vi os grundigt inden festen, så I føler at musik, udstyr og påklædning går i ét med festens grundelementer. Erfaringsmæssigt får du nemlig den bedste fest, ved at strømline musikken med indslag, spisning og tema. 

Forløb på aftenen: Vi tilrettelægger udelukkende vores gameplan efter jeres opbygning af aftenen. Vi ankommer i god tid inden det aftalte starttidspunkt, og opsætter udstyret i ro og mag – dér hvor I ønsker vi skal placeres. Vi har efterhånden spillet på de fleste universiteter og videregående uddannelser i Danmark, men vi ankommer altid i ekstra god tid, hvis vi ikke kender til uddannelsesstedet hvor vi skal spille. Vi plejer at typisk at spille 5-8 timer, og finjusterer intensiteten og tempoet alt efter nerven til festen, tidspunktet på aftenen og ud fra de studerendes reaktion til musikken.

Musik og DJ til universitetsfest: Hvis du/I ikke har nogle specifikke ønsker til musikken på forhånd, plejer vi at gribe taktstokken og spille de bedste klassiske hits fra de seneste 5-6 årtier frem til idag. Vi er altid lydhør over for ønsker på festdagen og bygger vores musikalske linje op efter tidspunktet på dagen og stemningen undervejs. Din DJ har minimum 5 års erfaring og et stort kendskab til hvad der, musikalsk, fungerer til en universitetsfest.

Vi medbringer udstyret: Lej en DJ sørger altid for at medbringe alt hvad I skal bruge til jeres kommende universitetsfest. Vi medbringer højtalere, dj pult, lyseffekter og har også mulighed for at medbringe røgmaskine, discokugle og stroboskoplys, hvis det ønskes.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup