Lige nu får du 2 ekstra spilletimer gratis

DJ TIL UNGDOMSFEST – VI FEJRER DIG!

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til ungdomsfest

MUSIK & FEST I GODT SELSKAB!

Lej en DJ spiller hvert år til et hav af ungdomsfester. Din kommende ungdomsfest eller 18 års fødselsdag markérer, udover at du er på vej ind i de voksnes rækker, at det er tid til dit livs største fest i herlige omgivelser med gode venner/veninder og ikke mindst- med musik der sætter ild i dansegulvet! Her kommer vi ind i billedet og tilbyder en suveræn DJ med lyd-og lysudstyr tilpasset lige netop din fest.

ERFAREN UNGDOMS DJ – KVALITETSSTEMPLET

Din DJ er nøje udvalgt ud fra de de ønsker du måtte have inden festen. Ydermere har din DJ en kundetilfreds score på minimum 4,0 ud af 5 og stor erfaring med at spille til både gymnasiefester, 18 års fødselsdags fester og andre ungdomsarrangementer.

DJ ungdomsfest
djs til ungdomsfester i hele landet

LÆS MERE OM DJ TIL JERES UNGDOMSFEST

Musik og ønsker: Din DJ spiller de bedste hits fra 00’erne, 10’erne og frem til idag. Derudover spiller vi klassiske numre fra de største artister fra de seneste 4-5 årtier, så alle dine gæster rammer gulvet i eufori. Vi tager imod ALLE dine ønsker, både før og under festen, da vores vigtigste funktion, er at spille de numre som du holder af og lytter til dagligt.

Udstyr: Vi sørger for at medbringe højtalere, DJ-pult, lamper/lyseffekter. Derudover kan vi også medbringe discokugle, røgmaskine, laser- og stroboskoplys (blinklys). Vi plejer altid at tage en god snak inden festdagen, så vi finder den perfekte løsning til din kommende ungdomsfest.

Hvordan foregår det?: Vi ankommer cirka 30 minutter før starttidspunktet og opsætter lyd- og lysudstyret. Normalt plejer vi at spille mellem 4-8 timer, men det afhænger af hvornår vi skal starte og slutte. Husk at der er mulighed for at forlænge spilletiden, hvis der stadig er fuld gang i festen.

Photo booth: Vi tilbyder også en photo booth, som kan forevige din fødselsdagsfest med billeder i festlige omgivelser og med sjove rekvisitter til dig og dine gæster. Vores photo booth kommer i nyeste design og er meget nem at benytte og betjene under festen. Vi tilsender naturligvis alle billederne til dig, så du/I har mulighed for at beholde dem efter festen.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup