DJ TIL SKOLEFEST – VI FEJRER ELEVER OG LÆRER

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til skolefest

SKOLEFEST MED DJ? VI HAR HVAD DU SKAL BRUGE!

Lej en DJ spiller hvert år til et hav af skolefester i hele landet. Vi sørger altid for at skræddersy vores løsning efter jeres ønsker og tanker. Vi ved nemlig, at der kan være stor forskel på elevernes alder, musikønsker og typen af skolefest der holdes. Hos Lej en DJ er du i trygge hænder hele vejen gennem processen. Vi tager højde for tidsrum (antal timer), musikønsker og udstyr. Vi sørger for at matche vores lyd-og lysudstyr med antallet af deltagende elever og efter lokalets størrelse og akustik.

MUSIK DER FREMMER FÆLLESSKABET

Vi ved hvor meget skolefesten betyder for eleverne. Skolefesten er et sundt afbræk fra hverdagen, hvor både skoleelever og lærer oplever de vanlige omgivelser og rammer i en ny form. Vi er meget opmærksomme på at få inkluderet alle skoleelever gennem musikken. Vores mission er nemlig, at alle elever fester i fællesskab og ikke i separate grupper.

DJ skolefest
djs til skolefester i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES SKOLEFEST

Ankomst: Vi ankommer i god tid og finder vores placering på skolen, for at sætte lyd-og lysudstyr op inden festen starter. Hvis vi ikke har været på skolen før, plejer vi altid at komme i ekstra god tid.

De første par timer: Vi lægger ud med nogle gode festhits i et roligt tempo, så alle elever får løst op i ledende og gør sig klar til et brag af en fest. Vi matcher naturligvis musikken vi spiller, med hvad eleverne godt kunne tænke sig at høre, og vi tager højde for de forskellige aldersspænd (klassetrin).

Klimaks og afslutning: Vi sørger for at give den ekstra tryk de sidste 2 timer, så eleverne får en mindeværdig afslutning på skolefesten. Hvis I ønsker det, medbringer vi også røgmaskine, stroboskoplys og laser der giver dansegulvet mere liv og vildskab, så rammerne er sat til fest. Når vi har spillet det sidste nummer, plejer vi at bruge 20 minutter på at pakke sammen.

Folkeskolefesten – generelt: Det er vigtigt at understrege, at vores musikalske indgangsvinkel er bygget op omkring hvilken type af skolefest som du skal holde. For der er selvfølgelig forskel på en 9. klasses afgangsfest og en årgangsfest for 3. klasserne. Derfor sørger vi for at skræddersy musikken, udstyret og vores opbygning af festen alt efter hvilken kategori jeres kommende skolefest ligger i.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup