DJ TIL PRIVATFEST – ERFARNE DJs

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til privatfest

VI SPILLER ALTID DINE FAVORITTER

Lej en DJ spiller hvert år til mere end 500 privatfester i hele Danmark. Vi ved hvor meget musikken betyder når venner og familie samles til fest. Musikken kan løsne op for selskabet og skabe de rette rammer, som understøtter og forstærker den festlige stemning. Derfor sørger vi altid for at gennemgå alle dine ønsker inden festen, da hver enkelt fest kan variere i forhold til musik, lyd og lysudstyr samt generelle præferencer. Husk at din DJ har minimum 5 års erfaring og har en kundetilfredsheds score på minimum 4,0 ud af 5.

PRIVATFEST MED DJ? VI SPILLER TIL DET HELE

Vær opmærksom på, at du under “vælg din fest” finder en masse andre arrangementstyper, som også kan kategoriseres som privatfest. Hvis din fest har en specifik tematik, kan du finde din type fest dér. Hvis ikke, er du mere end velkommen til at læse mere herunder.

DJ privatfest
djs til privatfester

LÆS MERE OM DJ TIL DIN PRIVATFEST

Ankomst: Vi ankommer cirka 30 minutter før det aftalte starttidspunkt. Din DJ sørger for at medbringe alt hvad du skal bruge til festen og sætter lyd-og lysudstyr op i den ene ende af lokalet (dér hvor det giver mening). Du har også mulighed for at tilvælge tidlig opsætning, hvis du foretrækker at vi ankommer tidligt på festdagen eller dagen før.

Musikken og lydniveau: Når du taler med DJ’en inden festen, er det en god idé hvis du forklarer hvad du har i tankerne i forbindelse med musik og eventuelt tema. Vi plejer at skræddersy det musikalske udgangspunkt efter dine ønsker, og sørger altid for at justere lydniveauet i balance med de dansende gæster og de konverserende gæster ved bordene. Vi har de fleste numre i vores musik-bibliotek, og plejer som regel at kunne finde de ønsker der måtte komme på selve festdagen.

Under middag / efter middagen: Det er helt op til dig at finde ud af, om vi både skal spille under- og/eller efter middagen. Vi tilrettelægger musikken efter tidspunkt og indhold på aftenen, så du og dine gæster føler jer godt til rette ud fra hvor I kronologisk befinder jer på dagen. Husk at vi naturligvis sagtens kan bidrage med musik til sange, taler eller andre kreative indslag, hvis det ønskes. Vi skal blot informeres inden festen eller på dagen (hvis det blot omhandler et nummer).

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup