DJ TIL KONFIRMATION – VI ER DET SIKRE VALG

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til konfirmation

KONFIRMANDEN I FOKUS – VI SØRGER FOR ALT

Når konfirmationstiden nærmer sig, er der en masse opgaver der skal klares. Alt lige fra mad, leje af selskabslokale, invitationer til familie og venner og ikke mindst musik til festen. Når du lejer en DJ til konfirmation, gør vi alt hvad der står i vores magt for at sætte konfirmanden i fokus. Vores opgave er, at sørge for, at konfirmanden får en dag hun/han aldrig vil glemme. Lej en DJ er det sikre valg til konfirmationsfesten.

LÆN DIG TILBAGE OG NYD DJ TIL KONFIRMATIONEN

Lej en DJ sørger altid for at der er styr på det hele. Lyd- og lysudstyr (som vi skræddersyer efter behov), musikken til festen (vi tager en snak inden, så både konfirmanden og gæsternes ønsker opfyldes) og DJ’en (som naturligvis er vant til at spille til konfirmationer).

DJ konfirmation
konfirmations dj i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL DIN KONFIRMATION

Middag + taler og indslag: Vi plejer at spille klassiske hits i et roligt tempo og i et passende lydniveau. Vores vigtigste opgave, når vi spiller under konfirmationsmiddagen, er at få folk i det rette, festlige humør, og sørge for at musikken ikke overdøver samtalen mellem jeres konverserende gæster. Hvis du, eller nogle af jeres gæster, vil bidrage med festlige indslag eller holde taler, sørger vi for at dæmpe musikken så fokus rettes det rigtige sted hen. Husk at vi også har mulighed for at bidrage med underlægningsmusik til hjemmelavede festsange. Underret os gerne inden festen, hvis du/I ved hvilken melodi som I søger til sangen, da vi ikke nødvendigvis kan finde alle melodier på selve dagen.

Efter middagen: Når den sidste bid dessert har forladt tallerkenen, plejer vi at skrue en tak op for musikken og byder op til dans, til dem der har lyst til at få sig en svingom. Vi er opmærksomme på ikke at spille alt for højt, da jeres gæster naturligvis også skal have lov til at snakke ved bordene. Vi imødekommer de musikønsker der måtte forekomme på dagen, og sørger løbende for, at spille numre der velegner sig til både konfirmanten (yndlingsnumrene) og de resterende gæster (på tværs af alder). Vi tilbyder også at konfirmanden prøver vores udstyr (sammen med DJ’en), som en ekstra oplevelse på dagen.

Udstyr og DJ til konfirmation: Hvis du eller konfirmanden skulle have nogle specifikke krav til udstyret vi medbringer (røgmaskine, disco-lys, mikrofon mm.), plejer vi at imødekomme det meste. Vi er bevidste om, at en konfirmationsfest ikke nødvendigvis er det samme som en ungdomsfest. Derfor er din DJ også ekstra opmærksom på forløbet undervejs, så festen ikke starter eller slutter som en 18 års fødselsdagsfest eller gymnasiefest.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup