Lige nu får du 2 ekstra spilletimer gratis

DJ TIL JULEFROKOST – MED LEJ EN DJ

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til julefrokost

ERFARNE JULEFROKOST DJs – VI SØRGER FOR ALT!

Vi spiller hvert år til mere end 250 julefrokoster i hele landet, og betragter efterhånden os selv som julefrokost-eksperter. Inden selve julefrokost dagen tager vi højde for deltagerantal, tidsrum og udstyr i forbindelse med lokalets størrelse og bordenes placering. En god idé er, at vi i fællesskab inden festen, tager en god snak om hvad I forventer og har af ønsker til udstyr og DJ. Vi imødekommer altid de behov og præferencer du/I måtte have, og sørger for at skræddersy en julefrokost-løsning der passer lige netop til jer.

DJ & MUSIK DER SAMLER FIRMANISSERNE

Vi er meget opmærksomme på, at musikken skal favne bredt, så alle dine kollegaer i selskabet føler sig inkluderet og godt tilpas. Julefrokosten bliver nemlig markant sjovere, hvis I fester sammen i én stor gruppe.

DJ julefrokost
julefrokost djs i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES JULEFROKOST

DJ til julefrokost – under middagen: Vores erfaring med at spille under julefrokost middagen er, at spisningen, ikke nødvendigvis, behøves at tage for lang tid. Vi plejer at spille klassiske julehits kombineret med festlige klassikere, og finjustere musikken alt efter hvad der giver mening ud fra stemningen blandt jeres kollegaer. Hvis I har nogle festlige indslag der skal igangsættes undervejs, sørger vi for at time musikken, så I får en glidende musikalsk linje før, under og efter de forskellige seancer.

DJ til julefrokost – efter middagen: Når den sidste bid risalamande har forladt tallerkenen, gør vi os klar til at skrue op for volumen. Derudover klargøre vi dansegulvet med det farverige lys fra vores medbragte lamper. Vi sørger for de perfekte musikalske rammer og byder op til dans, så jeres kollegaer kan få sig en svingom til deres favoritnumre. Jeres DJ sørger samtidig for, at lyden ikke overdøver de konverserende gæster, da der også skal være plads til at hyggesnakke ved de omkringstående borde. Forhåbentlig er dine kollegaer kommet for at feste, og fest skal de få! Vi afslutter jeres årlige julefrokost med et brag, indpakket i de bedste hits fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og frem til idag!

Julefrokost – musikønsker: Du har mulighed for at sende os en playliste inden festen, hvis du eller dine kollegaer, skulle have nogle specifikke musikønsker. Vi plejer typisk at kombinere de bedste numre, fra dengang til nu, med klassiske julehits såsom “Last Christmass”, “Jul Det’ Cool”, “All I Want For Christmas” m.fl. I har naturligvis også mulighed for at ønske numre undervejs, hvis der skulle opstå ønsker på aftenen.

Julefrokost – Udstyr: Vi medbringer altid DJ-pult, højtalere og lyseffekter. Som tidligere nævnt, tager vi en god snak om det hele inden festen, så vi kan skræddersy din løsning, efter hvad du har brug for. Vi tilbyder nemlig også røgmaskine, ekstra lys, diskokugle og meget mere.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup