DJ TIL GYMNASIEFEST – LEJ EN DJ ER KLAR!

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til gymnasiefest

DJ & UDSTYR TIL GYMNASIEFESTEN!

Lej en DJ spiller hvert år til et hav af gymnasiefester i hele landet. En DJ til gymnasiefest kan give en mindeværdig oplevelse, hvis de rigtige rammer er sat og det rette forarbejde er blevet lagt inden festen. Derfor er samtalen (inden festen) og planlægningsfasen generelt en essentiel faktor, til at få den bedst mulige oplevelse på dagen.  Vi sørger for at indfri dine forventninger ved at matche vores lyd- og lysudstyr med deltagerantallet og gennemgå alle detaljer inden festen, såsom vores placering i lokalet, opsætnings-tidspunkt og eventuelle ekstra ønsker (røgmaskine, stroboskop lys, laser mm.)

VI KVALITETSSTEMPLER JERES DJ!

Jeres udvalgte DJ er kvalitetsstemplet via vores interne rating score. Det betyder at DJ’en der spiller til jeres fest, har en kundetilfredsheds score på minimum 4,0 ud af 5. Derudover har DJ’en stor erfaring fra tidligere afviklede ungdomsarrangementer.

DJ gymnasiefest
djs til gymnasiefester i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES GYMNASIEFEST

Forløb på dagen: Vi ankommer altid i god tid inden det aftalte starttidspunkt og opsætter udstyret. Vi bygger langsomt aftenen op efter temaet eller de musikønsker vi har modtaget inden festen. Derudover afkoder vi løbende stemningen og nerven til festen, så vi løbende kan skifte genre eller musikstil, hvis festen udvikler sig i en ny retning. Vi tager løbende mod ønsker, da vores fornemste opgave er at spille de sange, som gymnasieeleverne gerne vil høre.

Musik og DJ: Musik til gymnasiefesten er nok den vigtigste ingrediens i gryden, hvis festen skal huskes i længere tid end 14 dage. Udover at jeres DJ har et stort kendskab til hvilke genrer, sange og artister som er populære til en gymnasiefest, sørger vi også for at levere en DJ der er tilpasset aldersgruppen fra 16-20 år. I har naturligvis mulighed for at sende playlister inden festen og ønske numre på selve aftenen, da vi altid imødekommer de præferencer som I måtte have.

Tema til gymnasiefesten: Lej en DJ plejer altid at bygge jeres musikalske udgangspunkt op efter jeres tematiske tilgang. Hvis I eksempelvis skal holde en galla-, techno- eller discofest sørger vi for at forberede musik der velegner sig til jeres tema. Derudover sørger vi også for at vores påklædning og udstyr matcher jeres tema, så vi ikke møder op i jakkesæt til en technofest.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup