DJ TIL EVENTS – VI AFVIKLER I JERES ÅND!

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til events

PLANLÆGNING ER VEJEN TIL SUCCES!

Lej en DJ spiller hvert år til et hav af større events i hele landet. Uanset størrelsen på arrangementet, har vi noget for enhver smag og arbejder ud fra samme fremgangsmåde hver gang. Vi sørger for en gennemarbejdet screening af de vigtigste event-relaterede komponenter (deltagerantal, tidsrum, lokation), en dybdegående forberedelse (DJ, udstyr og tilbehør) og en knivskarp eksekvering på selve eventdagen(e). Naturligvis i tæt sparring med dig som arrangør og med de relavante fag-personer som du har tilknyttet til arrangementet.

ERFARNE EVENT DJ’S – VI ER KLAR!

Når du samarbejder med Lej en DJ er du i trygge hænder hele vejen igennem forløbet. Vi er tilgængelige alle ugens dage (også udenfor vores åbningstider) og har branchens bedste telefonsupport.

DJ events
event djs i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL STØRRE EVENTS

Event typen: Vi har erfaringer med afvikling af festival arrangementer (bl.a. Skanderborg-festivalen og Distortion), store sportsevents (DHL stafetten og Reborn OCR) og andre typer af events (Modemessen og Copenhagen Pride). Vi er vant til en stor gearing og har tidligere arbejdet med deltagerantal fra 500 – 20.000 mennesker. Vi ved hvad det kræver, at få det musikalske aspekt strømlinet efter jeres drejebog og tematiske tilgang, så eventet afvikles på bedst mulig vis i jeres ånd.

Udstyr til events: Vi medbringer udelukkende udstyr der er tilpasset størrelsen på jeres arrangement. Vi har mulighed for at levere lyd-og lysudstyr tilpasset store scener, store lokaler i erhvervsbygninger, centre eller til udendørs-arrangementer. En vigtig forudsætning for at kunne imødekomme jeres præferencer er, at have kendskab til lokationens mål og omgivelser, for at kunne vurdere udstyrets omfang.

Musik og DJ: Din DJ er håndplukket ud fra eventets tematiske tilgang, og vi har mulighed for at dække alle typer af musikalske genrer og tidsaldre. Derudover sørger vi for at matche jeres forventninger til DJ’ens udstråling og tilstedeværelse på selve dagen. Jeres approach er vores approach!

Lydprøve og forløb på dagen: Vi foretager, i de fleste tilfælde, en lydprøve før arrangementets start tidspunkt (hvis ønskes), for at sikre at alle lyd-og lys elementer er funktionsdygtige og klar til brug. Forløbet på selve eventdagen(e) er helt afhængig af jeres gameplan, og hvad I ønsker vi skal levere.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup