DJ TIL BØRNEFEST – EN MINDEVÆRDIG OPLEVELSE

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til børnefest

MUSIK TIL DE YNGSTE – FEST & LEG!

Lej en DJ deltager hvert år til et hav af børnefester. En DJ med lyd- og lysudstyr er et meget populært valg hos de yngre deltagere. Vi spiller nemlig alle ønsker og giver børnene lov til at komme om bag pulten, så de kan se hvordan det hele fungerer. Børnene kan både få lov til at scratche, skrue på knapperne og styre lydeffekterne. Vores vigtigste opgave er, at skabe de perfekte rammer, så musikken understøtter leg, dans og festligt samvær.

BØRNEFEST MED DJ I ØJENHØJDE

Vi sørger altid for at tage en god snak om alle detaljer, så vi ankommer velforberedt på selve festdagen. Derudover har jeres DJ tidligere erfaring med at spille til børne- og ungdoms arrangementer, da det er vigtigt at DJ’en og børnene er i øjenhøjde.

DJ børnefest
djs til børnefester i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL JERES BØRNEFEST

Musik og børnenes ønsker: Vi forbereder og tilpasser altid musikken efter børnenes yndlings- kunstnere og sange. Til den yngste aldersgruppe (2-6 år) plejer vi at spille klassiske børne-mgp hits kombineret med diverse kompilations-albums til børn og unge. Til de lidt større børn (8-12 år) plejer vi at spille de bedste nyere hits og nogle klassiske hits fra store kunstnere gennem tiden. Jeres DJ er naturligvis opdateret i forhold til, hvad der rør sig blandt de yngre, men der kan være stor musikalsk variation mellem de forskellige aldersspænd hos børn. Det er derfor en god idé at sende en sang-liste til os inden festen, så vi ankommer bedst muligt forberedt på selve dagen. Børnene har selvfølgelig mulighed for at ønske alt hvad de har lyst til på selve dagen.

Dansegulvet og konkurrence: Vi plejer altid at lave sjove konkurrencer undervejs til den yngre aldersgruppe. Det kunne være stoledans eller stopdans, som sætter gang i stemningen. Derudover medbringer vi farverige lamper, discokugle og røgmaskine (hvis ønskes), for at skabe de perfekte rammer, så børnene får en oplevelse de sent vil glemme.

Forløb på dagen: Vi ankommer cirka 30 minutter før det aftalte starttidspunkt og sørger for at højtalere, lys og andet udstyr står klar til startskudet. Vi spiller typisk i 2-3 timer og er undervejs opmærksomme på, hvordan børnene trives med musikken og legene. Der er naturligvis mulighed for at forlænge spilletiden, men vi anbefaler ikke at spille i lige så lang tid som vi plejer at gøre til en voksenfest, da energiudladningen under festen gør, at der nok ikke er meget tilbage efter et par timer.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup