DJ TIL RECEPTION & LOUNGE

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

DJ til reception

ERFAREN LOUNGE DJ – TILPASSET DIT ARRANGEMENT

Vores musikalske forberedelse til arrangementet er i høj grad bygget op omkring, hvilken type af reception/lounge arrangement som du skal holde. Vi er jævnligt ude til almindelige receptioner, jubilæumsfester, netværksmøder, butiksåbninger, fredagsbarer, messer m.fl. Derfor betragter vi hvert enkelt arrangement som unikt, og præparerer en specifik musikalsk indgangsvinkel til din fest, og som passer til lige netop dét du har brug for.

NYD RECEPTIONEN – DU ER I TRYGGE HÆNDER!

Vi ved hvor vigtig en reception, jubilæumsfest eller butiksåbning kan være for de involverede parter. Derfor er den indledende kontakt meget vigtig, da vi her kan konkretisere og virkeliggøre dine tanker om arrangementet.

DJ reception
reception djs i hele danmark

LÆS MERE OM DJ TIL RECEPTION

Udstyr og stemning: Vi ankommer i god tid inden det aftalte starttidspunkt, og sørger for diskret, at opsætte højtalere og supplerende lydudstyr. Vi medbringer i mange tilfælde lounge-belysning (uplights), som indrammer lokalets vægge i en specifik lys farve. Lounge belysningen er i høj grad med til at skabe en rolig og afslappet stemning, som DJ’en understøtter med lounge-musikken. Vi tilpasser både højtalere og lyseffekter efter jeres ønske, og hvis I eksempelvis har brug for en mikron til taler, sørger vi også for det.

Musik til reception og lounge: Vi plejer at tilpasse musikken efter jeres forventninger til arrangementet og til den tematiske tilgang som I har lagt for dagen. Musikmæssigt plejer vi at spille genrer som lounge, bossa nova og afslappet instrumentalmusik i et afdæmpet lydniveau, så lyden undgår at blive et irritationsmoment frem for en positiv stemningsskaber. Din DJ er opmærksom på at pause musikken under taler og indslag, og starte op igen via en glidende overgang fra afslutningen af indslaget.

DJ til reception – generelt: Vi er opmærksomme på at receptioner- og lounge arrangementer er mere dynamiske end traditionelle fester, i den forstand, at man ikke sidder fælles omkring spisebordet i flere timer, men i højere grad er stående eller gående blandt gæsterne imellem. Musikken skal derfor også betragtes som en form for icebreaker blandt de deltagende gæster.

SÅDAN GØR VI HOS LEJ EN DJ

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup